Current Page aloldal fejlécképe

Sajtómeghívók

SAJTÓMEGHÍVÓ
2021. december 03.

Az önkéntes tűzoltó egyesületek, az önkormányzati tűzoltóságok, valamint az önkéntes mentőszervezetek által a 2021. évi pályázatokon elnyert központi beszerzésű eszközök ünnepélyes átadására.

SAJTÓMEGHÍVÓ A katasztrófavédelem adventi bemutatójával egybekötött sajtótájékoztatóra
2021. november 24.

A katasztrófavédelem és az OPUS TIGÁZ Zrt. közös sajtótájékoztatót tart az adventi időszak veszélyeiről. A kilencedik kerületi hivatásos tűzoltó-parancsnokság épülete előtt bemutatják azt is, hogy milyen gyorsan ég ki egy szobának berendezett konténer, vagyis miért nem szabad felügyelet nélkül hagyni az adventi koszorún, karácsonyfán égő gyertyát.

SAJTÓMEGHÍVÓ - Sajtótájékoztatóval egybekötött lakástűzből mentési bemutató
2021. október 13.

Október 15-én hivatalosan is elkezdődik a fűtési szezon, a hideg időben pedig megemelkedik a lakástüzek és szén-monoxid-mérgezések száma. Ebben az időszakban naponta átlagosan huszonnégy otthon gyullad ki, vagyis óránként egy lakás, holott a legtöbb lakástűz könnyen megelőzhető lenne.

SAJTÓMEGHÍVÓ „TFA-FCC HUNGARY-Bük”, az ország legerősebb tűzoltója versenyre
2021. szeptember 02.

Idén ismét a Vas megyei Bük városa ad otthont az ország legerősebb tűzoltója tűzoltóversenynek szeptember 3-án, ahol két versenypályán követhetik nyomon a tűzoltók sportversenyét.

SAJTÓMEGHÍVÓ - AZ ORSZÁG EGYIK LEGMODERNEBB TŰZOLTÓLAKTANYÁJA ÉPÜL GYÖNGYÖSÖN
2020. szeptember 07.

A „Tűzoltólaktanyák kialakítása – Gyöngyös tűzoltóság” elnevezésű, KEHOP-1.6.0-15-2016-00005 azonosítószámú projekt 1 milliárd 301 millió 736 ezer 802 forint vissza nem térítendő uniós támogatásból valósul meg. A katasztrófavédelem hatékonyságát növelő zöldmezős beruházás keretében egy, a kor szakmai elvárásainak megfelelő, modern és gazdaságosan fenntartható ingatlan épül Gyöngyösön, amely a városi katasztrófavédelmi kirendeltségnek és a hivatásos tűzoltó-parancsnokságnak ad majd otthont.

SAJTÓMEGHÍVÓ - ÚJ ÉPÜLETBE KÖLTÖZIK A KISKŐRÖSI HIVATÁSOS TŰZOLTÓ-PARANCSNOKSÁG
2020. augusztus 06.

A „Tűzoltólaktanyák kialakítása – Kiskőrös tűzoltóság” elnevezésű KEHOP-1.6.0-15-2016-00015 azonosítószámú projekt 919 millió 847 ezer 409 forint vissza nem térítendő uniós támogatásból valósul meg. A katasztrófavédelem hatékonyságát növelő zöldmezős beruházás keretében egy, a kor szakmai elvárásainak megfelelő, korszerű és gazdaságosan fenntartható ingatlan épül Kiskőrösön, amelyik amellett, hogy erősíti a térség mentő tűzvédelmét, a városképbe is jól illeszkedik.

MEGHÍVÓ - GÉPJÁRMŰVEK ÁTADÁSÁRA
2020. július 13.

Újabb hatvanhárom speciális jármű áll a katasztrófavédelem szolgálatába, amelyeket a hivatásos tűzoltók és önkéntes szervezetek használnak majd beavatkozásaik során.

Sajtómeghívó Segélyszállítmány a földrengés sújtotta Horvátországnak
2020. március 22.

Vasárnap reggel a Richter-skála szerinti 5,6-os erősségű földrengés rázta meg Horvátországot. A Zágráb közelében történt földrengést egy 5,1-es utórengés követte, amelyet még Magyarországon is lehetett érezni.

SAJTÓMEGHÍVÓ
2019. december 02.

Adventi és karácsonyi tüzek megelőzését célzó tűzoltási bemutatóra

SAJTÓMEGHÍVÓ
2019. november 29.

Idén a második segélyszállítmány indul Albániába

SAJTÓMEGHÍVÓ
2019. november 22.

Légikatasztrófa-elhárítási gyakorlatra

Sajtómeghívó
2019. november 13.

Az önkéntes tűzoltó egyesületek, az önkormányzati tűzoltóságok és önkéntes mentőszervezetek pályázati forrásból beszerzett eszközeinek ünnepélyes átadására