MEGHÍVÓ

2024. szeptember 02. 13:39

Két új időszaki kiállítás a Katasztrófavédelem Központi Múzeumában

A Katasztrófavédelem Központi Múzeumában két új időszakos kiállítás enged betekintést az érdeklődők számára a tűzvédelem történetének eddig kevésbé ismert szegmenseibe. A „75 éves az intézményes tűzoltóképzés” és a „85 éves a Tűzoltózenekar” című vándorkiállítások szeptember ötödikétől térítésmentesen látogathatók. A két teljesen új kiállítás mellett a múzeum állandó kiállításai is megtekinthetők, amelyek segítségével az érdeklődők megismerhetik a Kárpát-medence tűzvédelmének fejlődését az őskortól napjainkig.

A rendezvény helyszíne:        Katasztrófavédelem Központi Múzeuma (1105 Budapest,

                                               Martinovics tér 12.)

A rendezvény ideje:               2024. szeptember 5. (csütörtök) 14.00 óra

A rendezvényt Müller Róbert tűzoltó ezredes, a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ igazgatója nyitja meg, a két új tárlatot pedig dr. Berki Imre, a Katasztrófavédelem Központi Múzeumának igazgatója mutatja be.

A kiállítás megnyitójára szerkesztőségük munkatársait tisztelettel meghívjuk, egyben kérjük, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.

Amennyiben szerkesztőségük részt kíván venni a sajtónyilvános megnyitón, kérjük, e-mailben jelezzék a fmbivib@xngirq.tbi.uh e-mail címen szeptember 4-én 16:00-ig.

Budapest, 2024. szeptember 2.