Elismerés a Víz Világnapja alkalmából

2024. március 22. 12:22

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter huzamos időn keresztül végzett magas színvonalú, kiemelkedően eredményes munkája elismeréséül a Víz Világnapja alkalmából Kvassay Jenő Emlékérmet adományozott dr. Igricz Máriának, a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság osztályvezetőjének. Az elismerést a Belügyminisztériumban március 22-én megrendezett ünnepségen dr. Rétvári Bence miniszterhelyettes adta át.

Dr. Igricz Mária osztályvezető több mint harmincöt évnyi szakmai tapasztalattal rendelkezik vízgazdálkodási és vízminőség-védelmi hatósági szakterületen. Pályafutása során széleskörű szakmai ismeretekre és gyakorlatra tett szert. Vezetői beosztásában következetes, jól átlátható megoldásokat keres. Feladatait kiemelkedő színvonalon, a részletekre kiterjedően végzi, kiváló csapatépítő képességgel rendelkezik. 

Kiemelkedő szerepe van a nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ügyek vízjogi engedélyezésében, valamint a rendkívüli vízvédelmi események, kárelhárítások irányításában. Az ügyfelekkel, társhatóságokkal és a szakmai szervezetekkel kiváló kapcsolatot ápol, segítve ezzel a gördülékeny együttműködést.

Munkájával kiemelkedően támogatja a katasztrófavédelem vízügyi és vízvédelmi hatósági tevékenységének eredményes és hatékony végrehajtását, példaként szolgál valamennyi, a szervezetben szolgáló kolléga számára.

Fotó: vizvilagnap.hu, MTI/Soós Lajos,Fülöp Máté, ORFK Kommunikációs Szolgálat